W & W Assuradeuren

Doelgroepbeschrijving

3 sectoren

W & W Assuradeuren biedt verzekeringen aan in drie sectoren, namelijk: particuliere schadeverzekeringen, zakelijke schadeverzekeringen en levensverzekeringen. Wij willen onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Dit betekent dat wij onze producten zodanig inrichten dat zij bij de situatie en wensen van onze doelgroepen aansluiten. Wij hebben onze doelgroep per product beschreven, zodat onze klanten geen financieel product afsluiten die niet bij hun wensen en behoeften aansluiten.

Sector schadeverzekeringen particulier

Dit betreft een overzicht van de doelgroepen die wij proberen te bedienen met onze producten binnen de sector particuliere schadeverzekeringen.

Aanhangwagen-, boottrailer-, paardentrailer- en bagagewagenverzekering
De doelgroep betreft particuliere bezitters van aanhangwagens, boottrailers, paardentrailers of bagagewagens, die het risico op schade aan voorgenoemde objecten willen verzekeren. 

Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren
De doelgroep betreft particulieren die het risico op schade veroorzaakt aan derden of zaken van derden willen verzekeren.

Aflopende reis- en annuleringsverzekering
De doelgroep betreft particulieren die eenmalig een reis maken en specifieke risico's willen verzekeren die iemand tijdens het reizen kan lopen. Hierbij kan gedacht worden aan bagage dat verloren gaat of een conflict met de reisorganisatie.

(Bestel)autoverzekering
De doelgroep betreft (bestel)autobezitters die vanuit de wet verplicht zijn om aansprakelijkheid voor schade aan derden te verzekeren en (bestel)autobezitters die het risico op schade aan het voertuig willen verzekeren.

Bootverzekering
De doelgroep betreft bootbezitters die schade aan derden of zaken van derden en risico op schade aan het vaartuig zelf willen verzekeren.

Bromfietsverzekering (oldtimer)
De doelgroep betreft bezitters van (oldtimer) bromfietsen, brommobielen en snorfietsen die vanuit de wet verplicht zijn om aansprakelijkheid voor schade aan derden te verzekeren en risico op schade aan het voertuig zelf willen verzekeren.

Camperverzekering
De doelgroep betreft bezitters van campers en kampeerauto's die vanuit de wet verplicht zijn om aansprakelijkheid voor schade aan derden te verzekeren en risico op schade aan het voertuig zelf willen verzekeren.

Doorlopende fietsverzekering
De doelgroep betreft bezitters van reguliere fietsen en (high speed) e-bikes, die het risico op schade aan voorgenoemde objecten willen verzekeren. 

Doorlopende reis- en annuleringsverzekering
De doelgroep betreft particulieren die meerdere keren per jaar een reis maken en specifieke risico's willen verzekeren die iemand tijdens het reizen kan lopen. Hierbij kan gedacht worden aan bagage dat verloren gaat of een conflict met de reisorganisatie.

Eigen risicoverzekering Autohuur
De doelgroep betreft particulieren die een auto, motor of camper huren en die het eigen risico en de ingehouden borg willen verzekeren bij schade. 

Gezinsongevallenverzekering
De doelgroep betreft particulieren die het risico op overlijden of blijvende invaliditeit willen verzekeren. 

Globetrotterverzekering
De doelgroep betreft particulieren die langere tijd op reis gaan, bijvoorbeeld voor een stage, en specifieke risico's willen verzekeren die iemand tijdens het reizen kan lopen. Hierbij kan gedacht worden aan bagage dat verloren gaat of een conflict met de reisorganisatie.

Groeps- en schoolreisverzekering
De doelgroep betreft een klas, team of groep, die gezamenlijk op reis gaat en die specifieke risico's willen verzekeren die iemand tijdens het reizen kan lopen. Hierbij kan gedacht worden aan bagage dat verloren gaat of een conflict met de reisorganisatie.

Inboedelverzekering
De doelgroep betreft particulieren die hun spullen in en om het huis willen verzekeren tegen schade door van buiten komende onheilen. 

Motorverzekering
De doelgroep betreft motorbezitters die die vanuit de wet verplicht zijn om aansprakelijkheid voor schade aan derden te verzekeren en motorbezitters die het risico op schade aan het voertuig willen verzekeren.

Oldtimerverzekering
De doelgroep betreft oldtimerbezitters die vanuit de wet verplicht zijn om aansprakelijkheid voor schade aan derden te verzekeren en oldtimerbezitters die het risico op schade aan het voertuig willen verzekeren.

Ongevallenverzekering voor in- en opzittenden
De doelgroep betreft bezitters van voertuigen die hun passagiers willen verzekeren voor de risico's van overlijden en blijvende invaliditeit.

Pechhulpverzekering
De doelgroep betreft bezitters van voertuigen die hulp bij pech aan het voertuig willen verzekeren.

Rechtsbijstandverzekering
De doelgroep betreft particulieren die juridische bijstand bij conflicten willen verzekeren.

Recreatiewoningverzekering
De doelgroep betreft bezitters van recreatiewoningen (bijvoorbeeld bungalow, chalet of stacaravan), die het risico op schade aan het object willen verzekeren.

Toercaravan- en vouwwagenverzekering
De doelgroep betreft bezitters van toercaravans of vouwwagens die het risico op schade aan het object willen verzekeren.

Verkeersrechtsbijstandverzekering
De doelgroep betreft particulieren die juridische bijstand bij conflicten in het verkeer willen verzekeren.

Verkeersschadeverzekering voor inzittenden
De doelgroep betreft bezitters van voertuigen die hun passagiers willen verzekeren voor de risico's van letselschade en schade aan zaken.

Woonhuisverzekering
De doelgroep betreft huizenbezitters die het risico op schade aan het pand willen verzekeren.

Sector schadeverzekeringen zakelijk

Dit betreft een overzicht van de doelgroepen die wij proberen te bedienen met onze producten binnen de sector zakelijke schadeverzekeringen.

Aanhangwagenverzekering 
De doelgroep betreft ondernemingen, verenigingen en stichtingen die een aanhanger in hun bezit hebben en die het risico op schade aan de aanhanger willen verzekeren. 

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven
De doelgroep betreft ondernemingen, verenigingen en stichtingen die het risico op schade veroorzaakt aan derden of zaken van derden willen verzekeren.

(Bestel)autoverzekering
De doelgroep betreft ondernemingen, verenigingen en stichtingen die een auto in hun bezit hebben en vanuit de wet verplicht zijn om aansprakelijkheid voor schade aan derden te verzekeren en die het risico op schade aan het voertuig willen verzekeren.

Bedrijfsschadeverzekering
De doelgroep betreft ondernemingen die het risico op zuivere vermogensschade door het stilvallen van de werkzaamheden willen verzekeren.

Doorlopende zakenreisverzekering
De doelgroep betreft ondernemingen die het risico voor medewerkers die meerdere keren per jaar voor het bedrijf een reis maken en specifieke risico's willen verzekeren die iemand tijdens het reizen kan lopen. Hierbij kan gedacht worden aan bagage dat verloren gaat of een conflict met de reisorganisatie.

Elektronicaverzekering
De doelgroep betreft ondernemingen, verenigingen en stichtingen die het risico op schade aan elektronische apparatuur willen verzekeren.

Extra kostenverzekering
De doelgroep betreft ondernemingen die het risico op extra kosten om bedrijfsstagnatie, door het geheel of gedeeltelijk stil liggen van de werkzaamheden, op te heffen, willen verzekeren.

Gebouwenverzekering
De doelgroep betreft ondernemingen, verenigingen en stichtingen die het risico op schade aan bedrijfsgebouw willen verzekeren.

Geldverzekering
De doelgroep betreft ondernemingen die het risico op het verloren gaan van contact geld of waardepapieren willen verzekeren.

Inventaris- en goederenverzekering
De doelgroep betreft ondernemingen, verenigingen en stichtingen die het risico op schade aan hun inventaris, goederen of huurdersbelang willen verzekeren.

Milieuschadeverzekering
De doelgroep betreft ondernemingen, verenigingen en stichtingen die het risico op schade door het verontreiniging van eigen of omliggende terreinen willen verzekeren.

Rechtsbijstandverzekering
De doelgroep betreft ondernemingen, verenigingen en stichtingen die juridische bijstand bij conflicten, ontstaan tijdens het uitoefenen van hun beroepspraktijk of bedrijf, willen verzekeren.

Verkeersschadeverzekering voor werknemers
De doelgroep betreft ondernemingen die het risico op schade, die de verzekerde en zijn of haar medewerkers tijdens het werk bij een verkeersongeval kunnen oplopen, willen verzekeren.

Vervoerverzekering eigen goederen
De doelgroep betreft ondernemingen die het risico op schade aan goederen of inventaris tijdens eigen vervoer willen verzekeren.

Vrachtwagenverzekering
De doelgroep betreft ondernemingen, verenigingen en stichtingen die een vrachtauto in hun bezit hebben en vanuit de wet verplicht zijn om aansprakelijkheid voor schade aan derden te verzekeren en die het risico op schade aan het voertuig willen verzekeren.

Werkmaterieelverzekering
De doelgroep betreft ondernemingen, verenigingen en stichtingen die werkmaterieel in hun bezit hebben en die het risico op schade aan het materieel willen verzekeren.

Sector levensverzekeringen

Dit betreft een overzicht van de doelgroepen die wij proberen te bedienen met onze producten binnen de sector levensverzekeringen.

Natura uitvaartverzekering
De doelgroep betreft particulieren die de kosten van hun uitvaart door middel van een dienstenpakket willen verzekeren.

Uitvaart Geld-verzekering
De doelgroep betreft particulieren die de kosten van hun uitvaart door middel van een uit te keren kapitaal willen verzekeren.

 

 

ADRES

Tel: 0599 581759
Hoofdstraat 19
9561JA Ter Apel

NVGA

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA) en voldoen daarmee aan de normen en hoge kwaliteit van dienstverlening van de NVGA.

Copyright wwassuradeuren.nl 2023
webworks by infracom